Digital tilgængelighed

Digital tilgængelighed

Digital tilgængelighed betyder adgang for alle – til digitale informationer på websites, i webshops, i digitale dokumenter og lignende.

Kontakt Steen Hansen:

Ja tak! Jeg vil gerne modtage artiklen "PDF/UA - en tilgængelig standard".*

* Når du rekvirerer artiklen, gør vi dig samtidig til modtager af vores nyhedsbrev, som vi udsender 4 – 6 gange årligt. Du kan til enhver tid framelde det. God læsning!

Ydelser

Medit Consult tilbyder bl.a. din organisation følgende:

Digital tilgængelighed

Digital tilgængelighed betyder adgang for alle – til digitale informationer på websites, i webshops, i digitale dokumenter og lignende.

Kontakt Steen Hansen:

Digital tilgængelighed

Gør jeres digitale informationer og platforme tilgængelige for alle.

I Danmark findes der mere end en halv million personer, der har et handicap eller en funktionsnedsættelse, som gør det umuligt eller meget vanskeligt for dem at læse tekst på en skærm eller navigere vha. en mus eller et tastatur.

Disse personer har brug for assisterende teknologi for at kunne afkode indholdet på din organisations website og i de dokumenter, som I offentliggør i PDF-format. Det kræver at indholdet er struktureret korrekt til understøttelse af assisterende teknologi.

Struktureret indhold hjælper til ALLE, der besøger dit website – også personer, der IKKE har brug for assisterende teknologi.

Ældre kunder som har brug for tydelighed, kunder med midlertidige begrænsninger som f.eks. en brækket arm, kunder der forsøger at handle i din onlineshop fra et overfyldt, bumlende S-tog, kort sagt: alle brugere, der bare gerne vil have en nem, hurtig og præcis oplevelse af din digitale forretning.

Digital tilgængelighed og det private erhvervsliv

Lovgivning om digital tilgængelighed retter sig kun mod offentlige organisationers websites. EU henstiller dog sine medlemslande til gennem national lovgivning, også at skærpe kravene til tilgængeligheden af webindholdet hos visse former for privat virksomhed.

Der er imidlertid en lang række gode grunde til for private aktører at komme lovgivning i forkøbet. Dels giver det selvsagt en bedre betjening af en stor kundegruppe med særlige behov, men dels vil en opfyldelse af de rent tekniske krav til tilgængelighed medføre en langt bedre struktur på de stort set alle virksomheders websites. Det danner basis for optimal tilpasning til visning på forskellige platforme og det giver generelt langt bedre synlighed gennem optimal SEO. Kontakt os, hvis du ønsker mere info om disse forhold.

Kontakt mig venligst om digital tilgængelighed