Hjem / Arrangementer

Arrangementer

Kommende arrangementer i 2023

Tilmeld dig vores arrangementer og bliv klogere på ledelse, M&A, virksomhedsdrift, digitalisering og meget mere. Medit Consult afholder løbende online kurser, webinarer, seminarer m.m.

Webinar: Få indblik i processen ved køb af en virksomhed. Hvordan du kan bruge opkøb i forhold til din vækststrategi og overvejelser om fx opkøbsemner, prissætning af target, finansieringsformer med mere.

Webinar: Om tilgængelighed og alt hvad skal være opmærksom på for at skabe det bedst mulige layout med færrest kompromisser. Målrettet alle der arbejder i offentlige institutioner og som skal levere indhold der skal være webtilgængeligt.

Workshop: To dage (16 timer i alt) om tilgængelighed. Workshoppen afholdes hos jer. Lær hvordan I gør online publikationer o.l. fuldt tilgængelige og brugervenlige. Workshoppen er målrettet alle offentlige og private institutioner, der ønsker at leve op til loven om tilgængelighed.

Scroll to Top

Nyhedsbrev om webtilgængelighed

I Medit Consults nyhedsbrev om webtilgængelighed kan du læse om aktuelle arrangementer og artikler om webtilgængelighed. Nyhedsbrevet bliver udsendt to til tre gange årligt.

Et nyhedsbrev, der gør dig klogere

Medit Consults nyhedsbrev giver dig ny viden om blandt andet ledelse, udvikling, driftsoptimering, salgsmodning og digitalisering – foruden informationer om vores kommende arrangementer.