[wpseo_breadcrumb]

Tilskud til udvikling og vækst

Få hjælp til finansiering af projekter

Udviklingsprojekter kræver kapital. Den kan hentes direkte på virksomhedens bundlinje eller findes eksternt, fx gennem offentlige tilskudspuljer. Vi bistår med at idéudvikle dine projekter, ansøge om tilskud og rådgive dig under hele dit projektforløb.

En række offentlige puljer udloddes gennem det, der under et kaldes “Virksomhedsprogrammet”. Her finder man bl.a. puljerne SMV:Digital og SMV:Pro, hvor man gennem en relativ simpel ansøgningsproces kan søge forskellige beløb til køb af rådgivning i projekter af begrænset omfang.

Der findes ligeledes mulighed for at få finansieret store og langvarige projektforløb gennem direkte tilskud eller lån på favorable vilkår f.eks. gennem Innovationsfonden eller Danmarks Eksport- og Investeringsfond (tidligere Vækstfonden)..

Herunder finder du en oversigt over en række tilskudsmuligheder. Vi har stor erfaring i udvikling af ansøgninger målrettet de forskellige puljer, vi bistår gerne ved den egentlige udformning af en ansøgning – og vores succesrate for vundne bevillinger er høj.

Går du med en spirende idé til et udviklingsprojekt, så kontakt os.
Vi kan kvalificere dine ideer og sætte dit projekt ind i den rigtige tilskudsmæssige ramme.

Aktuelle tilskudsmuligheder

SMV:PRO

Kom sikkert i mål med dine planer med støtte til professionel rådgivning om ledelse, organisation, strategi og ejer- eller generationsskifte.

Ledelse | M&A

SMV:Digital

Realisér dit næste digitale projekt via støttemidler til privat rådgivning, der kan løfte din virksomhed til det næste niveau.

Digitalisering

Innobooster

Få starthjælp til at udvikle dine innovative produkter eller tjenester. Vi kan hjælpe med idéudvikling og ansøgning til Innovationsfondens program.

Innovation
Scroll to Top

Nyhedsbrev om webtilgængelighed

I Medit Consults nyhedsbrev om webtilgængelighed kan du læse om aktuelle arrangementer og artikler om webtilgængelighed. Nyhedsbrevet bliver udsendt to til tre gange årligt.

Et nyhedsbrev, der gør dig klogere

Medit Consults nyhedsbrev giver dig ny viden om blandt andet ledelse, udvikling, driftsoptimering, salgsmodning og digitalisering – foruden informationer om vores kommende arrangementer.