[wpseo_breadcrumb]

Ledelse og strategi

Uvildig rådgivning af ledere

Som leder kan du altid få sparring inden for ledelse af vores erfarne ledelsesrådgivere. Vi finder en skræddersyet løsning, der gavner din virksomheds konkurrenceevne og udvikling.

God ledelse er afgørende for, at du kan udvikle og skabe resultater i virksomheden. Vi tilbyder erfaren ledelsesrådgivning, der gør både dig som leder og hele virksomheden stærkere.

Ledelse kan defineres på mange forskellige måder. Hos Medit Consult definerer vi begrebet på følgende måde: At opnå de opstillede mål via vores medarbejdere, ved selv at gå forrest som leder og ledergruppe.

Ledelsesudvikling

God ledelse er afgørende for, at du kan udvikle og skabe resultater i virksomheden. Som leder kan du altid få sparring inden for ledelse af vores erfarne ledelsesrådgivere. Vi finder en skræddersyet løsning, der gavner din virksomheds konkurrenceevne og udvikling.

Bestyrelse / Advisory Board

Få det optimale ud af en bestyrelse eller et Advisory Board. Der er for nogle typer virksomheder krav om en decideret bestyrelse. Andre typer virksomheder kan nøjes med et Advisory Board. Der er fordele og ulemper ved begge konstellationer.

Forandringsledelse

En virksomhed må være i konstant bevægelse for at udvikle sig og overleve. Behovet drives af faktorer som fx teknologisk udvikling, ændrede forbrugsmønstre, markedsudvikling lokalt og globalt, virksomhedsopkøb og sammenlægninger og ikke mindst miljø- og klimamæssige tiltag.

Kriseledelse

I vanskelige perioder kan normale handlemønstre og rutiner være sat helt eller delvist ud af kraft på vitale områder, der påvirker virksomhedens drift og indtjening. Så må kriseledelse overtage hverdagen. Det handler om beslutningsprocessor og kræver stort ansvar og engagement – og ikke mindst mod.

Forretningsudvikling og innovation

Ønsker du at udvikle din virksomhed, kræver det, at du som leder prøver at forstå, hvad der skaber værdi for dine kunder. Hos Medit Consult har vi mange års erfaring med at rådgive virksomheder til at skabe størst mulig vækst gennem forretningsudvikling og innovation.

Aktuelle arrangementer om ledelse:

Ledelse og strategi: Vores kompetencer

Vi har omfattende viden og erfaring med både leadership og management. Vores konsulenter har selv arbejdet som ledere i en årrække, og i mange tilfælde også løst omfattende konsulentopgaver i forbindelse med ledelse og ledelsesrådgivning.

Scroll to Top

Et nyhedsbrev, der gør dig klogere

Medit Consults nyhedsbrev giver dig ny viden om blandt andet ledelse, udvikling, driftsoptimering, salgsmodning og digitalisering – og informerer om vores arrangementer.