fbpx
Sankt Knuds Vej 21, 1903 Frederiksberg C +45 4144 6010

Om Medit Consult

Medit Consult er en uvildig konsulentvirksomhed, der har eksisteret siden år 2000. Vi leverer rådgivning og konsulentbistand indenfor forretningsudvikling og driftsoptimering med det klare formål at udvikle vore kunders virksomheder.

Medit Consults ydelser er solidt forankret i faglig kompetence, professionelle metoder og en overordentlig stor erfaringsmasse. Lige så vigtigt er imidlertid, at vi er drevet af engagement, nysgerrighed og vilje – egenskaber vi bringer ind i ethvert projekt, stort som småt. Vi har konstant fokus på at skabe optimale løsninger for vore kunder i samspillet mellem forretning, proces og teknologi.

Vore kunder er overordentligt bredt sammensat fra store danske og internationale koncerner og brandowners over offentlige organisationer til små og mellemstore virksomheder. Uanset størrelse eller type sigter vi altid efter at indgå i forpligtende partnerskaber med vore kunder, hvor vi bidrager til at udfordre deres holdninger og tilføre viden til deres beslutninger.

Medit Consult tog oprindeligt afsæt i den grafiske branche. Vi breder os i dag over stort set alle branchetyper, men vi er stadig den danske konsulentvirksomhed, der har den højeste grad af specialviden om forretning i og drift af forlag, mediehuse, grafiske produktionsvirksomheder, reklame- og designbureauer og lignende.
Styr på forretningen

Få ekstern sparring og input, og bliv udfordret på din forretningsplan, målsætninger, strategi og taktik - det kan være den afgørende faktor for din virksomhed.

Metode

Som den eneste virksomhed af sin art benytter Medit Consult sig i relevante sammenhænge af en diagrammeringsmetode til proces-beskrivelse, som giver et overordentlig klart og anvendeligt overblik af selv meget komplicerede ptoduktionsprocesser.

Interim ledelse

Konsulenter fra Medit Consult kan indtræde i midlertidige ledelsesfunktioner på interim-basis f.eks. i krisesituationer, ved omstruktureringer, ved forretnings- eller organisationsudvikling eller andet.

Referencer

Medit Consult har bistået hundredvis af virksomheder med værdiskabende og forretningskritiske projekter indenfor en meget bred vifte af områder. Vi respekterer 100 % den fortrolighed, vi er blevet udvist.

Kompetence

Kompetence er et nøgleord for Medit Consult. Virksomhedens konsulenter er alle faglige specialister, der løbende vedligeholder og udbygger deres kompetencer gennem relevante uddannelse.

Projektaftale

Er en optimal løsning, hvor der er tale om et konkret projekt der skal eksekveres, som f.eks. at implementere et kvalitetsledelses-system i en organisation. Sådanne aftaler indgåes med afsæt i en fast samlet projektpris eller rammeaftale, med et klart defineret mål for projektet.

Tilmeld dig og få relevant information og viden
til udvikling af din virksomhed.