[wpseo_breadcrumb]

Om Medit Consult

Uvildig rådgivning og konsulentbistand

Medit Consult er en uvildig, resultatorienteret konsulentvirksomhed med speciale i driftsoptimering, der har til formål at udvikle vores kunders virksomheder.

Vi leverer uvildig rådgivning og konsulentbistand indenfor forretningsudvikling og driftsoptimering med det klare formål at udvikle vore kunders virksomheder.

Medit Consult er en uvildig konsulentvirksomhed. Vores ydelser er solidt forankret i faglig kompetence, professionelle metoder og en overordentlig stor erfaringsmasse. Lige så vigtigt er imidlertid, at vi er drevet af engagement, nysgerrighed og vilje – egenskaber vi bringer ind i ethvert projekt, stort som småt. Vi har konstant fokus på at skabe optimale løsninger for vore kunder i samspillet mellem forretning, proces og teknologi.

Over 20 års erfaring med virksomhedsrådgivning

Vore kunder er overordentligt bredt sammensat fra store danske og internationale koncerner og brandowners – over offentlige organisationer til små og mellemstore virksomheder. Uanset størrelse eller type sigter vi altid efter at indgå i forpligtende partnerskaber med vore kunder, hvor vi bidrager til at udfordre deres holdninger og tilføre viden til deres beslutninger.

Medit Consult har eksisteret siden år 2000 og tog oprindeligt afsæt i den grafiske branche. Vi breder os i dag over stort set alle branchetyper, men vi er stadig den danske konsulentvirksomhed, der har den højeste grad af specialviden om forretning i og drift af forlag, mediehuse, grafiske produktionsvirksomheder, reklame- og designbureauer og lignende.

Medit Consult faciliterer udviklingsforløb i jeres ledergruppe

Medit Consult kan hjælpe med at facilitere en styret proces, hvor ledergruppen efterfølgende står væsentlig stærkere med udgangspunkt i de enkelte lederes styrker og svagheder.

Typisk vil forløbet med ledelsesudvikling basere sig på et længere forløb, hvor ledelsen gennemfører et samlet og individuelt udviklingsforløb. Som vil have fokus på gruppens performance som helhed, og i lidt mindre grad den enkelte leders udvikling.

  • Individuelt udviklingsforløb
  • Fokus på gruppens performance
  • Fokus på konkrete resultater

Forløbet vil være koblet op imod konkrete delmål, og overordnede mål så forløbet ikke blot vil være en teorigennemgang, men også rent faktisk vil udmønte sig i konkrete resultater undervejs i forløbet.

Vores kunder

Scroll to Top

Et nyhedsbrev, der gør dig klogere

Medit Consults nyhedsbrev giver dig ny viden om blandt andet ledelse, udvikling, driftsoptimering, salgsmodning og digitalisering – og informerer om vores arrangementer.