Digitalisering

Digitalisering

Digitalisering er grundlaget for at anvende digitale teknologier til at ændre en forretningsmodel og give nye indtægter og værdiproducerende muligheder.

Kontakt Klavs Holm:

Digital transformation. Digitalisering af virksomheder.

Ydelser

Digitalisering

Digitalisering er grundlaget for at anvende digitale teknologier til at ændre en forretningsmodel og give nye indtægter og værdiproducerende muligheder.

Kontakt Klavs Holm:

Digitalisering og digital transformation

Med de rette digitale teknologier kan du ændre en forretningsmodel og skabe nye muligheder og indtægter.

Digitalisering betyder i sin grundform konvertering af information fra et fysisk format til et digitalt, således at det kan anvendes af computersystemer. På det område er vi langt i dag: kolonnebøger er erstattet af Excel-ark, papirdokumenter er erstattet af Word- eller PDF-dokumenter, papirbilleder og dias er erstattet af digitale billeder.

Ordet digitalisering benyttes endvidere om processer, der anvender digitale data til forbedring af forretningsprocesser. Dette udtryk henviser til brugen af digitale teknologier og data til at skabe indtægter, forbedre forretningen og skabe en digital kultur, hvor digital information er kernen.

Digitalisering, forstået som systematisk udnyttelse af digitaliserede data, konverterer forretningsprocesser så de bliver mere effektive, produktive og rentable. Digitalisering i denne forstand er gennemgribende i landets virksomheder og afspejler sig bl.a. i brugen af administrative systemer, lagerstyringssystemer, digital markedsføring via websites, nyhedsbreve, LinkedIn og lign.

Begrebet ”digital transformation” muliggøres af digitaliseringen af forretningsprocesser, men er et langt bredere begreb, der ofte hviler på at forskellige digitale systemer integrerer direkte med hinanden.

Digital transformation inkluderer alle aspekter af forretningen, såsom kundeforståelse, berøringspunkter, vækststrategi, procesdigitalisering, medarbejderaktivering, ydeevne, nye forretningsmodeller med mere. Digital transformation kan lede til helt nye markeder såvel som nye kunde- og forretningsrealiteter.

Vi er altid klar til at hjælpe. Gratis indledende rådgivning!

Book et gratis og uforpligtende møde med en uvildig konsulent

Mødet kan foregå hos jer, pr. telefon eller fx via Skype eller Teams.