Hjem » Digitalisering

Digitalisering

Med de rette digitale teknologier kan du skabe nye muligheder og indtægter

Digitalisering betyder i sin grundform konvertering af information fra et fysisk format til et digitalt, således at det kan anvendes af computersystemer. På det område er vi langt i dag: kolonnebøger er erstattet af Excel-ark, papirdokumenter er erstattet af Word- eller PDF-dokumenter, papirbilleder og dias er erstattet af digitale billeder.

Ordet digitalisering benyttes endvidere om processer, der anvender digitale data til forbedring af forretningsprocesser. Dette udtryk henviser til brugen af digitale teknologier og data til at skabe indtægter, forbedre forretningen og skabe en digital kultur, hvor digital information er kernen.

Digitalisering, forstået som systematisk udnyttelse af digitaliserede data, konverterer forretningsprocesser så de bliver mere effektive, produktive og rentable. Digitalisering i denne forstand er gennemgribende i landets virksomheder og afspejler sig bl.a. i brugen af administrative systemer, lagerstyringssystemer, digital markedsføring via websites, nyhedsbreve, LinkedIn og lign.

Digitalt tilgængeligt layout

Online kursus: Vi gennemgår alt hvad du skal være opmærksom på i designprocessen for at opnå det bedst mulige webtilgængelige layout. Dette online kursus er målrettet layoutere, AD’ere og grafikere, der arbejder på bureauer, grafiske tegnestuer, in-house marketingafdelinger og lignende.
Online kursus

SMV:Digital – tilskud til digitale projekter

Automatisering, e-handel eller SEO – er din virksomhed klar til fremtidens udfordringer? Søg tilskud via SMV:Digital til privat rådgivning om jeres digitale omstilling. Medit Consult er godkendt SMV:Digital rådgiver og vi har hjulpet mange kunder med at implementere nye digitale løsninger.
Tilskudspulje

Digital tilgængelighed

I Danmark findes der mere end en halv million personer, der har et handicap eller en funktionsnedsættelse, som gør det umuligt eller vanskeligt for dem at læse og navigere i digitalt indhold.
Vi hjælper med at gøre jeres digitale informationer og platforme tilgængelige for alle.

Content Hub

Content Hub er den unikke kombination af systemer og processer, der skal til for at centralisere informationsflowet i en virksomhed. Det er altafgørende for effektivt at udnytte de muligheder, som en digitalisering af ekstern og interne kommunikationen giver.

Marketing Automatisering

Digital marketing automatisering giver en række kanaler at markedsføre sine ydelser og produkter gennem: e-mails, nyhedsbreve, sociale medier og websites. Vi sikrer, at din virksomhed investerer i en digital marketing platform, der er afstemt efter jeres behov og ønsker.

Ydelser ved digitalisering

Vores forløb med digitalisering fokuserer på:

  • Udarbejdelse af digital strategi: – As-Is analyse (SWOT) – Prioritering – Strategiformulering – Udvikling af digitale processer og forretningsmodeller – Tilpasning af ledelse og organisation – Udarbejde handlingsplan for digital transformation
  • Udarbejdelse af digital handlingsplan: – Baggrund og målsætninger – Definition af digitale ambitioner – Prioritering af nøgleområder – Digitale initiativer – Implementering: værktøj – metode
Scroll to Top

Nyhedsbrev om webtilgængelighed

I Medit Consults nyhedsbrev om webtilgængelighed kan du læse om aktuelle arrangementer og artikler om webtilgængelighed. Nyhedsbrevet bliver udsendt to til tre gange årligt.

Et nyhedsbrev, der gør dig klogere

Medit Consults nyhedsbrev giver dig ny viden om blandt andet ledelse, udvikling, driftsoptimering, salgsmodning og digitalisering – foruden informationer om vores kommende arrangementer.