[wpseo_breadcrumb]

SMV:PRO – Professionel rådgivning om ledelse, strategi og ejerskifte

Grib mulighederne med SMV:PRO:

Få støtte til professionel rådgivning

Har du ambitioner om at udvikle din virksomhed med nye kunder, vækst og gladere medarbejdere? Hos Medit Consult kan vi tilbyde en personlig og professionel rådgivning til de udfordringer, du møder undervejs.

Hvad enten det handler om udvikling af din virksomhed og dig som leder, specifikke projekter, ejer- eller generationsskifte, kan du bruge os som din sparringspartner i et forløb baseret på støtte fra SMV:PRO.

Savner du gode råd og sparring, før du går i gang?  Kontakt Medit Consult og hør, hvordan du kan sætte fart på dine idéer gennem rådgivning med støtte fra SMV:PRO.

Du kan søge om tilskud til en af følgende rådgiverpakker:

 1. Gør din virksomhed salgsbar
 2. Strategi & fremtid for din virksomhed
 3. Forretningsmæssig sparring

Du kan læse mere om de tre rådgiverpakker og hvad de indeholder, længere nede på denne side.

To forskellige ansøgningsmetoder

Det er nemt at ansøge om støtte til en rådgiverpakke, hvis den rådgivning, du har behov for, dækkes af den ønskede pakke. Så skal du blot vælge en godkendt SMV-PRO-rådgiver, som fx Medit Consult, og projektforløbet eksekveres derefter indenfor en fast ramme.

Der er dog også en anden mulighed, hvis du ønsker mere omfattende rådgivning, end den rådgiverpakkerne giver mulighed for. Her er ansøgningen mere kompliceret. Hos Medit Consult kan vi yde sparring, så din ansøgning opfylder de rette betingelser.

Forløbet med rådgivning vil altid føre til en udviklingsplan for din virksomhed. Du vil modtage SMV:PRO-støtten på 50% af de budgetterede udgifter, når projektet er afsluttet.

Få mere at vide om SMV:PRO

Læs mere dine muligheder med SMV:PRO – få tilsendt brochuren om professionel rådgivning fra Medit Consult.

* Ved at udfylde og indsende formularen, accepterer du, at en af vores konsulenter må kontakte dig.

Rådgiverpakke 1:

Salgsmodning af din virksomhed

Overvejer du at trække dig tilbage og sælge din virksomhed? Det kan få stor betydning for både værdiansættelsen af din virksomhed og dens overlevelse, hvis ikke du har en plan for, hvem der skal tage over, og kommer i gang med forberedelserne i tide.

De fleste virksomheder har områder, der kan optimeres for at øge værdien af virksomheden. Med en skræddersyet rådgiverpakke får du lagt en plan for din virksomheds fremtid og sat fokus på salgsmodningsprocessen, så du får optimeret din virksomhed og dens værdi før et salg.

Den øvre prisramme er 100.000 kr. med 50% tilskud.

Med rådgiverpakken får du:

 • Afklaring om din egen og virksomhedens fremtid.
 • Identificeret og kortlagt hvordan optimeringstiltag kan realiseres.
 • Værdiansættelsen af virksomheden.
 • Forståelse af muligheder for og finansiering af ejerskifte.
 • Overblik over køberemner og forberedelse til en eventuel forhandling.
 • En handleplan med klare mål og arbejdsopgaver.

Rådgiverpakke 2:

Strategi & fremtid for din virksomhed

Det kan som leder være svært i den daglige drift at finde tid til at arbejde med strategi og de beslutninger der skal til, for at udvikle og styrke virksomheden. Mange beslutninger træffes alene på mavefornemmelser, uden en plan, der beskriver vækstmål og de nødvendige aktiviteter.

Denne rådgiverpakke giver dig mulighed for at arbejde strategisk med en professionel sparringspartner. Sammen kan I sætte den rigtige retning for din virksomhed.

Din sparringspartner hjælper dig med strategi og opstilling af mål på baggrund af en analyse af din virksomheds ressourcer, markedsforhold og konkurrencesituation.

Gennem forløbet bliver målsætningerne for din virksomhed udformet som konkrete handleplaner og arbejdsopgaver, så de bliver implementeret og ført ud i livet. Den professionelle rådgiver hjælper dig med at holde fokus på målsætningerne og fordele arbejdsopgaverne, så medarbejderne kender deres rolle, og er med til at trække virksomheden i den rigtige retning.

Den øvre prisramme er 80.000 kr. med 50% tilskud.

Med rådgiverpakken får du:

 • En omfattende analyse af din virksomhed, muligheder og behov.
 • Klarlagt dine ambitioner og kortlagt vejen til at komme i mål.
 • Afklaring om, hvordan du kan udnytte dine vækstmuligheder
 • En handleplan med klare mål og arbejdsopgaver.

Rådgiverpakke 3:

Forretningsmæssig sparring

Hvis du ønsker at udvikle din virksomhed, kan det være en hjælp med en professionel sparringspartner, der hjælper dig med at holde fokus på den daglige drift. Det kan give dig den nødvendige tid til at arbejde med din virksomheds udfordringer og forretningsmæssige muligheder.

Med denne rådgiverpakke får du en fast sparringspartner, som du kan mødes med 10 gange i et forløb på 8-10 måneder.

Når forløbet afsluttes, vil du stå med en grundig udviklingsplan, der beskriver de opgaver, der skal gennemføres for at komme i mål med din virksomheds vækstpotentiale.

Med rådgiverpakken får du:

 • En fortrolig og uvildig sparringspartner til at drøfte dine overvejelser og beslutninger med.
 • Bedre overblik, opfølgning på aktiviteter og optimalt afsæt for vækst.
 • En handleplan med klare mål og arbejdsopgaver.

Sådan ansøger du om tilskud via SMV:PRO

Det er nemt at ansøge om en rådgiverpakke. Har du en problemstilling, der er mere omfattende end rådgiverpakkerne, men stadig inden for rammerne af SMV-PRO-bevillingen, kan du vælge selv at udarbejde en ansøgning.

Et rådgivningsforløb varer typisk 6-8 måneder med et budget på 150.000-200.000 kr. Du kan ansøge om op til 500.000 kr. til rådgivning over en periode på 3 år. Projektansøgningen skal skrives i en helt fast ramme, som Medit Consult har stor erfaring med at hjælpe med sparring i forhold til en ansøgning til SMV:PRO, så den opfylder de gældende krav.

Der gives udelukkende tilskud til analyser og strategiudarbejdelse for en handlingsplan, som efterfølgende implementeres i virksomheden. En mindre del af rådgiverforløbet kan dog benyttes til kursusforløb for ejerleder, ledelsen og nøglemedarbejdere.

SMV:PRO har til formål at støtte virksomheder med ledelse, organisation og strategi, herunder også ved ejerskifte og generationsskifte. Det er en tilskudsordning, der med rådgivning kan hjælpe dig til en større forståelse for din virksomheds behov og muligheder for at effektivisere blandt andet organisation, strategi og ledelse, finansiering, teknologi, netværk og kompetencebehov.

Krav til ansøgere:
SMV med dansk CVR-nummer og 0-249 ansatte.

Mindst ét afsluttet årsregnskab.
Virksomheden har vækstpotentiale og er motiveret for at styrke konkurrenceevnen.

Vi tilbyder kompetent og sikker rådgivning

Har du spørgsmål angående SMV:PRO, så tag kontakt til Medit Consult. Vi er en uvildig konsulentvirksomhed, og med baggrund i vores meget brede erfaring med at rådgive virksomheder, tager vi gerne en snak med dig om din virksomheds muligheder. Medit Consult er godkendt som SMV:PRO-rådgivere. Du er velkommen til at kontakte Michael Bach Nielsen, chefkonsulent og partner, til en fortrolig og uforpligtende snak om din virksomheds muligheder med SMV:PRO. 

Vil du vide mere om SMV:PRO?

Udfyld kontaktformularen og få mere information om, hvordan dit næste projekt kan finansieres gennem SMV:PRO-puljen, og hvordan vi kan hjælpe dig gennem hele processen.

* Ved at indsende formularen accepterer du, at Medit Consult må kontakte dig efterfølgende. Læs evt. vores Persondatapolitik.

Scroll to Top

Et nyhedsbrev, der gør dig klogere

Medit Consults nyhedsbrev giver dig ny viden om blandt andet ledelse, udvikling, driftsoptimering, salgsmodning og digitalisering – og informerer om vores arrangementer.