Hjem / Udvikling / SMV:PRO – Professionel rådgivning om ledelse, strategi og ejerskifte

SMV:PRO – Professionel rådgivning om ledelse, strategi og ejerskifte

Grib mulighederne med SMV:PRO:

Få støtte til professionel rådgivning

Har du ambitioner om at udvikle din virksomhed med nye kunder, vækst og gladere medarbejdere? Hos Medit Consult kan vi tilbyde en personlig og professionel rådgivning til de udfordringer, du møder undervejs.

Hvad enten det handler om udvikling af din virksomhed og dig som leder, specifikke projekter, ejer- eller generationsskifte, kan du bruge os som din sparringspartner i et forløb baseret på støtte fra SMV:PRO.

Savner du gode råd og sparring, før du går i gang?  Kontakt Medit Consult og hør, hvordan du kan sætte fart på dine idéer gennem rådgivning med støtte fra SMV:PRO.

Et rådgivningsforløb varer typisk 6-8 måneder med et budget på 150.000-200.000 kr. Du kan ansøge om op til 500.000 kr. til rådgivning over en periode på 3 år.

Vi tilbyder nedenstående rådgivningspakker, hvor vi kan bistå dig fra udviklingen af et projektforløb og udformning af ansøgning, over selve projektgennemførelsen og til evaluering og afrapportering.

1. Udvikling af ledergruppe

Hvordan sikres en velfungerende ledergruppe i virksomheden? Ofte sidder de forskellige ledere i ledergruppen, med forskellige agendaer. I dette forløb er samarbejdet i ledergruppen i fokus.

2. Personlig ledergruppe

Dette forløb har fokus på den personlige udvikling for de forskellige ledere. Med udgangspunkt i lederudvikling og coachingssamtaler arbejdes der med lederudvikling for lederne i virksomheden.

3. Strategiimplementering

Hvordan får du din virksomheds strategi ud at flyve i organisationen. I mange virksomheder, er der en divergens imellem den strategi som ledelsen oplever virksomheden, arbejder efter, og medarbejdernes oplevelse af denne. I dette forløb er strategiimplementeringen i fokus.

4. Organisationskultur

I mange virksomheder er der stor forskel på den oplevelse som ledelsen og medarbejderne har af organisationskulturen. I dette forløb arbejdes der systematisk med at få kortlagt den ønskede kultur, og efterfølgende implementering i organisationen.

5. Processerne

I mange virksomheder er der et stort potentiale i at optimere processerne. På dette forløb gennemgås din virksomheds processer og derudfra kommes der med forbedringsforslag.

6. ERP-systemet

Hvordan kan du bruge dit ERP-System bedre, og er det i det hele taget det rigtigt ERP-System du har? I dette forløb gennemgås den nuværende situation i forhold til brug af data fra virksomhedens ERP-System. Med udgangspunkt i analysen fremkommes der med forbedringsforslag.

7. Vækst via opkøb

En hurtig vej til vækst kan typisk ske via opkøb. I dette forløb gennemgås hvordan virksomheden systematisk kan bruge opkøb strategisk.

8. Salgsmodning

I forbindelse med et fremtidigt frasalg af en virksomhed kan det være relevant at foretage tiltag, der forøger værdien af virksomheden. På dette forløb analyseres virksomhedens nuværende situation, med udgangspunkt i identifikation af tiltag, der kan forøge virksomhedens salgsværdi.

Vi hjælper dig med en ansøgning til SMV:PRO

Medit Consult hjælper gerne med at udforme din ansøgning, så den opfylder de gældende krav. Der gives udelukkende tilskud til analyser og strategiudarbejdelse for en handlingsplan, som efterfølgende implementeres i virksomheden. En mindre del af rådgiverforløbet kan dog benyttes til kursusforløb for ejerleder, ledelsen og nøglemedarbejdere.

Vi tilbyder kompetent og sikker rådgivning

Har du spørgsmål angående SMV:PRO, så tag kontakt til os. Vi er en uvildig konsulentvirksomhed, og med baggrund i vores meget brede erfaring med at rådgive virksomheder, tager vi gerne en snak med dig om din virksomheds muligheder.

Vil du vide mere om SMV:PRO?

Udfyld kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig uforpligtende til en snak om dine muligheder med støtte fra SMV:PRO.

* Ved at indsende formularen accepterer du, at Medit Consult må kontakte dig efterfølgende. Læs evt. vores Persondatapolitik.

Scroll to Top

Nyhedsbrev om webtilgængelighed

I Medit Consults nyhedsbrev om webtilgængelighed kan du læse om aktuelle arrangementer og artikler om webtilgængelighed. Nyhedsbrevet bliver udsendt to til tre gange årligt.

Et nyhedsbrev, der gør dig klogere

Medit Consults nyhedsbrev giver dig ny viden om blandt andet ledelse, udvikling, driftsoptimering, salgsmodning og digitalisering – foruden informationer om vores kommende arrangementer.