Content Hub

En unik kombination

Når større organisationer får behov for at samle, redigere og publicere information i så forskellige kanaler som web, tryk, apps, sociale medier eller andet bliver marketingafdelingen ofte den overophedede flaskehals.

Kontakt Klavs Holm:

Medit Consult tilbyder rådgivning om digitalisering og specifikt content hub.

En unik kombination

Når større organisationer får behov for at samle, redigere og publicere information i så forskellige kanaler som web, tryk, apps, sociale medier eller andet bliver marketingafdelingen ofte den overophedede flaskehals.

Kontakt Klavs Holm:

Content Hub

Content Hub er i Medit Consult terminologi den unikke kombination af systemer og processer, der skal til for at centralisere informationsflowet i en virksomhed. Det kan vi hjælpe din virksomhed med.

Denne centralisering er altafgørende for at virksomheden effektivt kan udnytte de muligheder, som en digitalisering af kommunikationen med markedet giver. Store dele af den information, der skal kommunikeres til markedet, skabes i forretningssystemer, der ikke umiddelbart kan kommunikere med hinanden.

Når denne information skal samles, redigeres og publiceres i så forskellige kanaler som web, tryk, apps, sociale medier eller andet bliver marketingafdelingen den overophedede flaskehals.

Konsekvenserne kan være alvorlige! Pressede arbejdsgange og forsinkelser. Gentagne redigeringer og korrekturgange, fulgt op af fornyede oversættelser. I værste fald publicering af fejlbehæftet materiale. En struktureret afklaringsproces, en præcis afklaring af ønsker og krav samt en klar business case er grundlaget for at etablere den Content Hub, der nøjagtig dækker nuværende og fremtidige krav til en virksomheds interne informationshåndtering.

Det grundlag har Medit Consult årelang erfaring i at være med til at skabe.

Vi hjælper med afklaring og etablering af en Content Hub

Medit Consult kan bistå din virksomhed på alle niveauer i forbindelse med etablering af en Content Hub.

Indledningsvis kan vi hjælpe dig med den strategiske og forretningsmæssige afklaring, der kan resultere i udarbejdelse af en Business Case. Efterfølgende kan vi bistå med at afdække de nødvendige kompetencemæssige, teknologiske og IT-mæssige behov i din organisation.

Vi kan medvirke ved udarbejdelse af RFI, kravspecifikation, leverandørudvælgelse, implementeringsplaner, etc. Endelig kan vi tilbyde at være din virksomheds forlængede arm i forbindelse med implementering, integrering og drift.

Kontakt os for en uforpligtende dialog om, hvad en Content Hub kan betyde for din forretning og hvorledes vi kan hjælpe dig med at realisere det.Tlf. 3321 0740.

Ja tak! Kontakt mig venligst angående Content Hub.

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår er gældende.

Book et gratis og uforpligtende møde med en uvildig konsulent

Mødet kan foregå hos jer, pr. telefon eller fx via Skype eller Teams.