[wpseo_breadcrumb]

SMV:Digital – Tilskud på 50.000 kr. til privat rådgivning

SMV:Digital – Få 50.000 kr. i tilskud til rådgivning om dit næste digitale projekt

Gevinsterne ved øget digitalisering kan være af en størrelsesorden, vi i dag knap kan fatte.

Ovenstående er et citat fra udgivelsen ”Vækst gennem digitalisering” fra Dansk Erhverv der bekræfter, at digitalisering er en forudsætning for at virksomheder klarer sig godt i markedet. Samtidig genererer digitalisering den tydeligste ROI, når virksomheder investerer.

Når en pulje under SMV:Digital åbner, kan du søge tilskud på 50.000 kr. til udvikling af din forretning gennem digitalisering og automatisering.

SMV:Digital-puljen har til formål at hjælpe med digital omstilling, der fx kan føre til mere simple arbejdsgange eller at øge salget til kunder online.

Med puljerne fra SMV:digital kan du få 50% i tilskud til dit projekt – det vil sige maksimalt 50.000 kr. med denne tilskudspulje. For at få det fulde tilskud skal du selv medfinansiere projektet med 50.000 kr. enten økonomisk (indbetaling af beløb) eller med de timer, som du og dine medarbejdere bruger på projektet.

Kompetent og sikker rådgivning om digitalisering og SMV:Digital

Med et tilskud på 50.000 kroner kan vi hos Medit Consult fx hjælpe dig med at:

  • Afklare din virksomheds behov i forbindelse med indkøb af ny teknolog og hvordan du optimalt udnytter den nye teknologi.
  • Digitalisere administrative processer som for eksempel økonomistyring, kunde- og ordrestyring og lagerstyring.
  • Opbygge eller udvikle online salg, fx med en ny hjemmeside eller webshop og online markedsføring gennem nyhedsbreve og sociale medier.
  • Optimere workflow og automatisering
  • Rådgive om digitalisering af administrative processor
  • Udarbejdelse af kravspecifikation, businesscase, leverandøridentifikation og tilbudsindhentning

Medit Consult er godkendt rådgiver i SMV:Digital og det er din tryghedsgaranti for, at du også bliver rådgivet om digital sikkerhed i forbindelse med dit projekt.

Vi kan rådgive din virksomhed i både ansøgningsfase og projektforløb og gennem de senere år har vi gjort det i en lang række virksomheder.

Kom godt i gang med SMV:Digital

Flere end 3.500 virksomheder har siden 2018 fået økonomisk hjælp til digitalisering gennem SMV:Digital. Størstedelen af disse virksomheder har oplevet større produktivitet, øget omsætning, flere ansatte og forøget eksport.

Ansøgningsfrist

Tildeling af støtte gennem SMV:Digital-puljen fungerer efter princippet ”først til mølle”. Din ansøgning skal med andre ord være helt klar god tid forinden, så det er nu, du skal i gang med den – og det hjælper vi dig gerne med. Kontakt Medit Consult og få mere at vide om ansøgning og ansøgningsfrist.

Tag derfor gerne fat i os nu, for en uforpligtende dialog om mulighederne og for uddybning og besvarelse af de spørgsmål ovenstående måtte have givet.

Du er velkommen til at kontakte Medit Consult. Med baggrund i vores meget brede erfaring med SMV:Digital-puljen, tager vi gerne en snak med dig om din virksomheds muligheder.

Få mere at vide om dine muligheder med SMV:Digital

Udfyld formularen herunder og få tilsendt materiale om SMV:Digital og hvordan du kan få del i tilskudspuljen.

* Ved at indsende formularen accepterer du, at Medit Consult må kontakte dig efterfølgende. Læs vores Persondatapolitik.

Hvem kan ansøge om tilskud fra SMV:Digital?

Danske SMV’er, det vil sige virksomheder med 2-49 ansatte (virksomheden SKAL have 2 årsværk som minimum) og en omsætning på maksimalt 50 mio. euro, kan ansøge tilskudspuljen.

For at opnå et tilskud fra en af puljerne, skal virksomheden investere et tilsvarende beløb, det afregnes dog i interne timer til en fast timetakst. Det vil sige, at virksomheden skal registrere, hvor mange timer de selv bruger på projektet.

Som en del af tilskuddet følger en workshop, med inspiration til, hvordan du kan gribe den digitale omstilling an. Deltagelse i workshoppen er en forudsætning for at kunne gøre brug af tilskudsvoucheren til privat rådgivning. Workshoppen afholdes af Erhvervshuset.

Når projektet er gennemført, modtager virksomheden en regning fra den private rådgiver svarende til tilskuddet + moms, som skal betales. Derefter anmoder virksomheden om udbetalingen af de 50.000 (uden moms) fra SMV:Digital. 

Scroll to Top

Nyhedsbrev om webtilgængelighed

I Medit Consults nyhedsbrev om webtilgængelighed kan du læse om aktuelle arrangementer og artikler om webtilgængelighed. Nyhedsbrevet bliver udsendt to til tre gange årligt.

Et nyhedsbrev, der gør dig klogere

Medit Consults nyhedsbrev giver dig ny viden om blandt andet ledelse, udvikling, driftsoptimering, salgsmodning og digitalisering – foruden informationer om vores kommende arrangementer.