[wpseo_breadcrumb]

SMV:Digital – Investerings- og rådgivningsstøtte

Tilskudspulje for SMV'er:

Få investerings- og rådgivningsstøtte på op til 250.000 kr.

Udnyt mulighederne for at skabe vækst og innovation i din virksomhed med investerings- og rådgivningsstøtte via SMV:Digital

Ansøg om op til 250.000 kr. via SMV:Digital til investerings- og rådgivningsstøtte til at udvikle din virksomhed.

Hvad kan du få tilskud til?

Detaljerne for denne tilskudspulje er endnu ikke offentliggjort. Du er velkommen til at kontakte Medit Consult allerede nu, så vi kan give dig besked så snart vi modtager flere informationer.

Krav til din virksomhed

Der er en række krav som din virksomhed skal overholde for at komme i betragtning til denne pulje fra SMV:Digital. De nærmere detaljer kan du læse mere om her, så snart de offentliggøres.

Tilskudspuljen forudsætter 1:1 medfinansiering. Det betyder, at virksomheden selv bidrager med et beløb svarende til tilskuddets størrelse. Det kan dog afregnes i interne timer til en fast timetakst. Det vil sige, at virksomheden skal registrere, hvor mange timer de selv bruger på projektet.

Spørgsmål og svar om SMV:Digital

SMV:Digital er en tilskudspulje, der har til formål at støtte små og mellemstore virksomheder (SMV’er) i deres digitale omstilling. Tilskudspuljen er etableret af Erhvervsstyrelsen og hjælper virksomheder med at udvikle og implementere nye digitale løsninger, som kan øge deres konkurrenceevne og produktivitet.

Ved at styrke virksomheders digitale kapabiliteter kan SMV:Digital bidrage til øget vækst og innovation i den danske økonomi og hjælpe SMV’er med at klare sig bedre i den globale konkurrence.

Tilskudspuljen SMV:Digital fokuserer på følgende indsatsområder:

Digital omstilling: Støtte til SMV’er i at udvikle og implementere digitale løsninger og processer, der kan forbedre virksomhedens produktivitet og effektivitet.

Kompetenceudvikling: Hjælp til at opbygge digital viden og færdigheder blandt medarbejdere og ledere i SMV’er, hvilket er nødvendigt for at kunne udnytte de digitale muligheder.

SMV:Digital kan hjælpe virksomheder på flere måder:

  • Økonomisk støtte: Virksomheder kan ansøge om økonomisk støtte til at gennemføre deres digitale projekter og investere i ny teknologi.
  • Rådgivning og vejledning: SMV’er kan få adgang til ekspertrådgivning og vejledning om, hvordan de bedst kan udnytte digitale teknologier og optimere deres forretningsprocesser.
  • Kompetenceudvikling: SMV’er kan få støtte til at opbygge digitale kompetencer og færdigheder blandt deres medarbejdere og ledere.

Derudover kan virksomhederne drage fordel af netværk og samarbejde, som opstår i forbindelse med et projekt, der gennemføres med tilskud via SMV:Digital. Det kan føre til innovative løsninger og forbedret konkurrenceevne.

Få kompetent og sikker rådgivning til dit næste digitale projekt

Har du spørgsmål angående SMV:Digital, så tag gerne kontakt til Medit Consult. Vi kan også vejlede dig omkring ansøgningen til puljerne fra SMV:Digital. Får du godkendt din ansøgning hos SMV:Digital, kan vi blandt andet hjælpe dig med at:

  • Afklare din virksomheds behov i forbindelse med indkøb af ny teknolog og hvordan du optimalt udnytter den nye teknologi.
  • Digitalisere administrative processer som for eksempel økonomistyring, kunde- og ordrestyring og lagerstyring.
  • Opbygge eller udvikle online salg, fx med en ny hjemmeside eller webshop og online markedsføring gennem nyhedsbreve og sociale medier.
  • Optimere workflow og automatisering
  • Rådgive om digitalisering af administrative processor
  • Udarbejdelse af kravspecifikation, businesscase, leverandøridentifikation og tilbudsindhentning

Medit Consult er godkendt rådgiver i SMV:Digital og det er din tryghedsgaranti for, at du også bliver rådgivet om digital sikkerhed i forbindelse med dit projekt.

Vi kan rådgive din virksomhed i både ansøgningsfase og projektforløb og gennem de senere år har vi gjort det i en lang række virksomheder.

Skab vækst og innovation med SMV:Digital

Flere end 3.500 virksomheder har siden 2018 fået økonomisk hjælp til digitalisering gennem SMV:Digital. Størstedelen af disse virksomheder har oplevet større produktivitet, øget omsætning, flere ansatte og forøget eksport.

Tag derfor gerne fat i os nu, for en uforpligtende dialog om mulighederne og for uddybning og besvarelse af de spørgsmål ovenstående måtte have givet.

Du er velkommen til at kontakte Medit Consult. Med baggrund i vores meget brede erfaring med SMV:Digital-puljen, tager vi gerne en snak med dig om din virksomheds muligheder.

Få mere at vide om dine muligheder med SMV:Digital

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig uforpligtende til en snak om SMV:Digital og hvordan du kan få del i tilskudspuljen.

* Ved at indsende formularen accepterer du, at Medit Consult må kontakte dig efterfølgende. Læs evt. vores Persondatapolitik.

Scroll to Top

Nyhedsbrev om webtilgængelighed

I Medit Consults nyhedsbrev om webtilgængelighed kan du læse om aktuelle arrangementer og artikler om webtilgængelighed. Nyhedsbrevet bliver udsendt to til tre gange årligt.

Et nyhedsbrev, der gør dig klogere

Medit Consults nyhedsbrev giver dig ny viden om blandt andet ledelse, udvikling, driftsoptimering, salgsmodning og digitalisering – foruden informationer om vores kommende arrangementer.