Sådan skaber du webtilgængeligt layout

Dette onlinekursus er målrettet layoutere, AD’ere og grafikere, der arbejder på bureauer, grafiske tegnestuer, in-house marketingafdelinger og lignende.
Hvem er målgruppen?

Layoutere, AD'ere og indholdsskabere.

Information

Jo mere tilgængelighed der bliver tænkt ind fra de første udkast til et layout, desto bedre bliver resultatet og lettere bliver den tekniske del af opgaven med at gøre dokumentet tilgængeligt.

På dette online kursus gennemgår vi alt hvad man skal være opmærksom på er relevant i designprocessen for at opnå det bedst mulige resultat for modtageren og med færrest kompromisser i designet.

Hvad er dit udbytte?

Vi kommer ind på følgende emner:

Værd at vide om webtilgængelige farver Er det helt slut med lyse farver i layoutet? Værktøjer til udvælgelse og kontrol af farver Tabelopsætning for opnåelse af ideel tilgængelighed Noget om fonte og tilgængelighed Kan infografik gøres tilgængelig og hvordan Hvordan håndteres billeder med tekst i? Vigtigt at vide om overskrifter og brug af overskriftsniveauer Tips til at skrive rigtigt gode ALT-tekster til illustrationer og fotosDer bliver vist udvalgte eksempler fra InDesign

Christian Emil Blichfeldt

Digital konsulent i Medit Consult

Scroll to Top

Nyhedsbrev om webtilgængelighed

I Medit Consults nyhedsbrev om webtilgængelighed kan du læse om aktuelle arrangementer og artikler om webtilgængelighed. Nyhedsbrevet bliver udsendt to til tre gange årligt.

Et nyhedsbrev, der gør dig klogere

Medit Consults nyhedsbrev giver dig ny viden om blandt andet ledelse, udvikling, driftsoptimering, salgsmodning og digitalisering – foruden informationer om vores kommende arrangementer.