SMV:Digital – Tilskud til privat rådgivning

SMV:Digital

Tilskuddet gennem SMV:Digital er til virksomheder, der har brug for inspiration eller viden i forhold til at komme videre med digital omstilling.

Kontakt Klavs Holm:

Hvem kan ansøge?

Danske SMV’er, det vil sige virksomheder med 2-49 ansatte (virksomheden SKAL have 2 årsværk som minimum) og en omsætning på maksimalt 50 mio. euro, kan ansøge tilskudspuljen.

Som en del af tilskuddet følger en workshop, med inspiration til, hvordan du kan gribe den digitale omstilling an. Deltagelse i workshoppen er en forudsætning for at kunne gøre brug af tilskudsvoucheren til privat rådgivning. Workshoppen afholdes af Erhvervshuset.

SMV:Digital

Tilskuddet via SMV:Digital er til virksomheder, der har brug for inspiration eller viden i forhold til at komme videre med digital omstilling.

Kontakt Klavs Holm:

Få 100.000 kr. til din virksomheds digitale projekt!

Automatisering, e-handel eller SEO – er din virksomhed klar til fremtidens udfordringer? Søg tilskud på 100.000 kr. via SMV:Digital til privat rådgivning om jeres digitale omstilling.

Vil du styrke din virksomheds vækst og konkurrenceevne gennem digital omstilling, automatisering eller e-handel? Lige nu kan du søge en pulje, der giver din virksomhed et tilskud på 100.000 kr. gennem SMV:Digital. Tilskuddet, hvis det bliver bevilget, er øremærket indkøb af privat rådgivning om digitalisering.

Medit Consult er godkendt SMV:Digital rådgiver og vi har allerede hjulpet mange kunder med at implementere nye digitale løsninger.

Vi kan også hjælpe DIN virksomhed med eksempelvis:

  • Ny hjemmeside
  • Automatisering
  • Opsætning og konfigurering af nyhedsbrev
  • Opsætning af webshop og e-handel
  • Søgemaskineoptimering (SEO)
  • SoMe-kampagne
  • Digital sikkerhed

Vi kan både hjælpe med selve ansøgningen og fungere som din rådgiver under selve projektet.

Kontakt Medit Consult på tlf. 3321 0740 og begynd din vækstrejse i dag.

Medit Consult hjælper virksomheder med e-mail-marketing

Digitalisering giver øget vækst

Det er dokumenteret, at digitalisering styrker virksomheders vækst og konkurrenceevne.

Flere end 3.500 virksomheder har siden 2018 fået økonomisk hjælp til digitalisering gennem SMV:Digital. Størstedelen af disse virksomheder har oplevet større produktivitet, øget omsætning, flere ansatte og forøget eksport.

For at opnå et tilskud fra en af puljerne, skal virksomheden investere et tilsvarende beløb, det afregnes dog i interne timer til en fast timetakst. Det vil sige, at virksomheden skal registrere, hvor mange timer de selv bruger på projektet.

Når projektet er gennemført, modtager virksomheden en regning fra den private rådgiver svarende til tilskuddet + moms, som skal betales. Derefter anmoder virksomheden om udbetalingen af de 25.000 (uden moms) fra SMV:Digital. Du kan læse mere om SMV:Digital her.

Vi er altid klar til at hjælpe. Gratis indledende rådgivning!

Book et gratis og uforpligtende møde med en uvildig konsulent

Mødet kan foregå hos jer, pr. telefon eller fx via Skype eller Teams.