Ledelse

Ledelse

Ledelse er et begreb, der betegner den administrative, styrende del af en leders arbejde.

Kontakt Klavs Holm:

Medit Consult tilbyder professionel og erfaren ledelsesrådgivning.

Ydelser

Ledelse

Ledelse er et begreb, der betegner den administrative, styrende del af en leders arbejde.

Kontakt Klavs Holm:

Rådgivning af ledere og udvikling af ledelse

Som leder kan du altid få sparring inden for ledelse af vores erfarne ledelsesrådgivere. Vi finder en skræddersyet løsning, der gavner din virksomheds konkurrenceevne og udvikling.

God ledelse er afgørende for, at du kan udvikle og skabe resultater i virksomheden. Vi tilbyder erfaren ledelsesrådgivning, der gør både dig som leder og hele virksomheden stærkere.

Ledelse kan defineres på mange forskellige måder. Hos Medit Consult definerer vi begrebet på følgende måde: At opnå de opstillede mål via vores medarbejdere, ved selv at gå forrest som leder og ledergruppe.

En anden definition er via de to termer: Leadership og management. God ledelse indeholder en passende balance mellem management og leadership.

Hvad er leadership?

Begrebet leadership omhandler alle parametre i forbindelse med ledelse, som har direkte konsekvens i forhold til medarbejderne og relationerne imellem disse. Det kan eksempelvis være motivation, beslutningsteori og personlig lederstil med mere.

Med andre ord handler det om, hvordan du som en del af ledelsen kan motivere dine egne medarbejdere til at opnå de opstillede mål for dit eget ansvarsområde. Og hvordan du i fællesskab med resten af ledelsen kan styre i den rigtige retning mod virksomhedens vision.

Hvad er management?

Management er lederens værktøjskasse, der indeholder de redskaber, der er nødvendige for at styre mod et opstillet mål.

Som leder er det afgørende at kunne træffe de rigtige beslutninger på et oplyst grundlag. Det handler om, hvad du som leder gør – og hvordan og hvornår du gør det.

Som eksempler på managementværktøjer kan nævnes: Budgetter, workflow og markedsanalyser med mange flere.

Medit Consult leder forandringsprocesser

Vi har omfattende viden og erfaring med både leadership og management. Vores konsulenter har selv arbejdet som ledere i en årrække, og i mange tilfælde også løst omfattende konsulentopgaver i forbindelse med ledelse og ledelsesrådgivning.

Mere specifikt kan vores rådgivning opdeles i en række delelementer, som er beskrevet på de følgende sider:

Vi er altid klar til at hjælpe. Gratis indledende rådgivning!

Book et gratis og uforpligtende møde med en uvildig konsulent

Mødet kan foregå hos jer, pr. telefon eller fx via Skype eller Teams.