fbpx
Sankt Knuds Vej 21, 1903 Frederiksberg C +45 4144 6010
Køb af virksomhed

En solid forretningsplan med fokus på motiver for opkøb, finansielle muligheder samt synergier ved integration er forudsætning for succes.
Kontakt
Michael Bach Nielsen  
Tlf. +45 3321 0740

 • Text Hover

Ja tak! Jeg vil gerne modtage artiklen "Køb af virksomhed".

Når du rekvirerer artiklen, gør vi dig samtidig til modtager af vores nyhedsbrev, som vi udsender 4 - 6 gange årligt. Du kan til enhver tid framelde det. God læsning.

Ydelser

 • Facilitering af intern behovsafdækning
 • Udarbejdelse af opkøbsstrategi
 • Identifikation af matchende opkøbsemner
 • Udarbejdelse af køber due dilligence
 • Medvirken ved prisforhandlinger
 • Undersøgelse af finansieringsformer og transaktionsstrukturer
 • Forhandling
 • Kontraktindgåelse
 • Medvirken ved forretningsmæssig, organisatorisk og og teknologisk integration

Køb af virksomhed

Et virksomhedsopkøb kan være en effektiv vækststrategi, når man holder fokus på de forventede synergier

Tilkøb af en virksomhed kan give god mening for mange virksomheder. Motiverne kan være mange: et ønske om øget vækst, opsøgning af nye markeder, opnåelse af omkostningssynergier, tilføjelse af nye kompetencer, patenter, teknologier eller noget helt andet.

Står din virksomhed og overvejer at købe op i forbindelse med eksempelvis en vækststrategi, bør du træffe en aftale med den rette virksomhedsmægler.Medit Consult kan tilrettelægge et effektivt, sikkert og stabilt forløb, som sikrer at din opkøbsstrategi udmønter sig succesfuldt.

Et virksomhedsopkøb kræver, at man forbereder sig grundigt internt inden man går i markedet og opsøger de muligheder, som findes der. Dette gælder ikke mindst på et strategisk niveau, hvor en solid forretningsplan med fokus på de finansielle muligheder, opkøbsmotiver samt muligheder for succesfulde integrationer sikrer et nødvendigt fokus.Herfra kan en screeningproces af markedet påbegynde hvor nye muligheder belyses for derefter, at påbegynde en forhandling med alt som det indebærer.

I Medit Consult har vi mange års erfaring inden for virksomhedshandler og erfaringsmæssigt ved vi, at det at integrere forskellige virksomheder er en svær øvelse. Derfor har vi også et stort fokus på de ledelsesmæssige udfordringer, der kan ligge i en integration.

Endelig er det vigtigt, rent faktisk at få høstet de gevinster der er i et virksomhedsopkøb. Derfor sikrer vi udformningen af solide integrationsplaner som sikrer, at dit opkøb også reelt forbliver en succes.

Medit Consult sikrer dit virksomhedsopkøb

Vi har gennem årene bistået overordentlig mange virksomheder i forbindelse med virksomhedsopkøb. Et virksomhedsopkøb med vores assistance gennemløber følgende hovedfaser: • Beslutning og strategiudvikling: Indledende behovsafdækning med indblik i de bagvedliggende motiver for et opkøb som udmunder i en strategi med fokus på økonomisk råderum, ønsker til transaktion og lignende

 • Forberedelse: Generel klargøring til en handel med fokus på sammensætning af det rette team af interne og eksterne interessenter og rådgivere samt yderligere analyse af det finansielle råderum samt finansieringsmuligheder

 • Identifikationsfase: Udførelse af prisfastsættelsesanalyser samt gennemgang af strategisk fit i forhold til kandidaternes markedsmæssige situation og muligheden for en succesfuld integration

 • Handel: Indledende kontakt til emner, opsætning af møder, udførelse af forhandlinger og dokumenter samt udførelse af Due Dilligence, garantikatalog og finansiering

 • Integration: Udførelse af grundig integrationsplan med fokus på både forandringsledelse samt styring af virksomheden ift. væsentligste KPI’er og synergirealiseringsparametre

Book et gratis, uforpligtende møde

Er du interesseret i at høre, hvordan vi evt. kan bistå din virksomhed med at sikre et stabilt og sikkert ejerskifte, så tilbyder vi i øjeblikket et gratis og uforpligtende møde, hvor vi drøfter din situation og gennemgår mulighederne.

Kontakt os på tlf. 3321 0740 eller udfyld formularen herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kontakt mig venligst angående ejerskifte:

Tilmeld dig og få relevant information og viden
til udvikling af din virksomhed.