Kapitalfremskaffelse

Kapitalfremskaffelse

Kapitalfremskaffelse betyder grundlæggende, at få den likviditet stillet til rådighed, som man aktuelt har brug for til at udvikle, drive – eller redde – sin virksomhed. Kontakt os og hør om dine muligheder.

Kontakt Klavs Holm:

Ydelser

Kapitalfremskaffelse

Kapitalfremskaffelse betyder grundlæggende, at få den likviditet stillet til rådighed, som man aktuelt har brug for til at udvikle, drive – eller redde – sin virksomhed. Kontakt os og hør om dine muligheder.

Kontakt Klavs Holm:

Kapitalfremskaffelse

Når du mangler likviditet til udvikling, ekspansion, drift - eller til krisesituationer.

Fremskaffelse af risikovillig kapital har altid været en udfordring, uanset om formålet har været finansiering af veltilrettelagt udvikling, velfungerende drift – eller til afværgelse af en pludselig opstået krise i en ellers velkørende virksomhed.

Kapitalfremskaffelse betyder grundlæggende, at få den likviditet stillet til rådighed, som man aktuelt har brug for til at udvikle, drive eller redde sin virksomhed.

Fremskaffelse af kapital er en måde at finansiere ens virksomhed på og man kan enten søge efter investorer eller optage gæld gennem pengeinstitutter eller andre finanskilder. Uanset hvilken strategi og fremgangsmåde man foretrækker, så er kapitalfremskaffelse en tidskrævende proces.

Man skal dels forberede sig grundigt internt og udarbejde en solid forretningsplan, der klart beskriver formålet med den ønskede kapitalindsprøjtning samt lige så klart beskriver det forretningsmæssige udbytte – også til en mulig investor. Dels skal man finde en investor eller en finanskilde, der matcher ens forretning og behov og hos hvem man kan skabe interesse for at stille den ønskede kapital til rådighed.

Medit Consult bistår ved kapitalfremskaffelse

Vi har gennem årene bistået overordentlig mange virksomheder med kapitalfremskaffelse.
Et forløb gennemløber typisk følgende hovedfaser:

  • Analyse: Vi identificerer aktuelle problemstillinger, kortlægger virksomhedens kapitalbehov gennem udarbejdelse af kort- og langsigtede likviditetsbudgetter samt analyserer kapitalstrukturen i virksomheden
  • Forberedelse: Vi vurderer strategiske muligheder, udarbejder simulering på likviditetsbehovet samt materiale til brug for kapitalfremskaffelse, herunder aktuel forretningsplan, budgetter, business case for investeringen, etc. Frasalg og/eller nedlukning af aktiviteter overvejes. Afhængig af situationen kan krisestabilisering være et højt prioriteret fokusområde.
  • Match: Vi har et omfattende netværk i den finansielle industri og et bredt kendskab til andre finansieringsmuligheder. Vi skaber det bedst tænkelige match mellem en virksomheds kapitalbehov og mulige finanskilder som f.eks. forretningsinvestorer, fonde, finansielle virksomheder, crowdfunding eller andet.
  • Forhandling/ansøgning: Vi bistår virksomheder i forhandling med investorer, ligesom vi også helt eller delvist kan påtage os at udforme ansøgninger til fonde eller lign.
  • Opfølgning: Vi forlader nødig en virksomhed efter et kapitalfremskaffelsesforløb uden at have medvirket til finansiel restrukturering samt til opbygning af et effektivt ledelsessystem, således at bl.a. virksomhedens likviditet løbende kan monitoreres.

Få et gratis og uforpligtende møde om kapitalfremskaffelse. Benyt kontaktformularen herunder.

Er du interesseret i at høre, hvordan vi kan bistå din virksomhed med at sikre den livsnødvendige likviditet og kapitalstruktur, så tilbyder vi i øjeblikket et gratis og uforpligtende møde. Her drøfter vi din situation og gennemgår mulighederne.

Kontakt os på tlf. 3321 0740 eller udfyld formularen herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Ja tak! Kontakt mig venligst angående kapitalfremskaffelse.