fbpx
Sankt Knuds Vej 21, 1903 Frederiksberg C +45 4144 6010
Ejerskifte

Et ejerskifte er et krævende forløb at gennemgå. Enhver beslutning har vidtrækkende konsekvenser og processen er typisk kompleks.

Kontakt
Michael Bach Nielsen  
Tlf. +45 3321 0740

  • Text Hover

Ja tak! Jeg vil gerne modtage artiklen "Køb af virksomhed".

Når du rekvirerer artiklen, gør vi dig samtidig til modtager af vores nyhedsbrev, som vi udsender 4 - 6 gange årligt. Du kan til enhver tid framelde det. God læsning.

Ydelser

 

Ejerskifte

Ejerskifte af virksomhed, fusion eller generationsskifte er skelsættende begivenheder

Ejerskifte af virksomheder gennem køb og salg er komplicerede processer, uanset om man er den købende eller den sælgende part. Årsagerne til ønsket om et ejerskifte kan være mange forskellige.
  • Et fuldt salg kan være et spørgsmål om at afvikle sit erhvervsengagement, hvorimod et delvist salg kan være et spørgsmål om at søge partnere til et udvidet engagement.
  • Opkøb kan være begrundet i et ønske om vækst, opsøgning af nye markeder, synergi på udviklings- og produktionsomkostninger, tilførelse af nye kompetencer, know-how, patenter eller noget helt femte
  • Overdragelser kan ske i familieejede virksomheder. Videreførelse fra en generation til den næste kræver korrekt dokumentation af overdragelsen, men sikring af en bæredygtig strategi er ligeledes afgørende for succesfuld videreførelse af familievirksomheden og lang levetid
Uanset hvad motivet til et køb eller et salg af en virksomhed er, bliver det af afgørende betydning for succes, at alle faser i forløbet overvejes og afvikles med omhu.

 

  • Text Hover

Medit Consult sikrer dit ejerskifte

Medit Consult har den kvalificerede viden om virksomhedsudvikling og -drift, som er opbygget gennem årelang erfaring og som er forudsætningen for at være en kompetent samarbejdspartner i et ejerskifteforløb.

Vi kan bistå dig og din virksomhed i alle faser af et ejerskifteforløb og vi har viden og know-how til at sikre et optimalt resultate for dig – uanset om du ønsker at købe eller sælge virksomhed.

At købe, sælge eller overdrage virksomheder præsenterer hver sine type udfordringer. Du kan læse mere om, hvordan vi specialiserer os inden for de enkelte områder på disse sider:

Book et gratis, uforpligtende møde

Er du interesseret i at høre, hvordan vi evt. kan bistå din virksomhed med at sikre et stabilt og sikkert ejerskifte, så tilbyder vi i øjeblikket et gratis og uforpligtende møde, hvor vi drøfter din situation og gennemgår mulighederne.

Kontakt os på tlf. 3321 0740 eller udfyld formularen herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kontakt mig venligst angående ejerskifte:

Tilmeld dig og få relevant information og viden
til udvikling af din virksomhed.