SMV:Digital – Få 25.000 kr. til privat rådgivning

SMV:Digital

Tilskuddet på 25.000 kr. gennem SMV:Digital er til virksomheder, der har brug for inspiration eller viden i forhold til at komme videre med digital omstilling.

Kontakt Klavs Holm:

Hvem kan ansøge?

Danske SMV’er, det vil sige virksomheder med 2-49 ansatte (virksomheden SKAL have 2 årsværk som minimum) og en omsætning på maksimalt 50 mio. euro, kan ansøge tilskudspuljen.

Som en del af tilskuddet følger en workshop, med inspiration til, hvordan du kan gribe den digitale omstilling an. Deltagelse i workshoppen er en forudsætning for at kunne gøre brug af tilskudsvoucheren på 25.000 kr. til privat rådgivning. Workshoppen afholdes af Erhvervshuset.

SMV:Digital

Tilskuddet på 25.000 kr. via SMV:Digital er til virksomheder, der har brug for inspiration eller viden i forhold til at komme videre med digital omstilling.

Kontakt Klavs Holm:

Ansøg om 25.000 kr. i tilskud til privat rådgivning om digital omstilling

SMV:Digital åbner for pulje med tilskudsvoucher på 25.000 kr. til privat rådgivning om digital omstilling den 29. august 2022 kl. 9.00.

Vil du styrke din virksomheds vækst og konkurrenceevne gennem digital omstilling, automatisering eller e-handel? Snart kan du søge om tilskud på 25.000 kr. gennem SMV:Digital til indkøb af privat rådgivning om digitalisering.

I Medit Consult har vi allerede rådgivet mange kunder i at implementere nye digitale løsninger.

Vi kan også hjælpe DIN virksomhed med:

  • Opdatering af website
  • Opsætning og konfigurering af nyhedsbrev
  • Opsætning af webshop
  • Søgemaskineoptimering (SEO)
  • SoMe-kampagne
  • Opsætning af virksomhedsside på Facebook eller LinkedIn
  • Andre digitale projekter…

Kontakt Medit Consult på tlf. 3321 0740 og begynd din vækstrejse i dag. Vi hjælper også med ansøgningen!

Ansøgningsfristen til tilskudspuljen på 25.000 kr. via SMV:Digital er den 29. august 2022, kl. 9.00. 

Medit Consult hjælper virksomheder med e-mail-marketing

Digitalisering giver øget vækst

Det er dokumenteret, at digitalisering styrker virksomheders vækst og konkurrenceevne.

Flere end 3.500 virksomheder har siden 2018 fået økonomisk hjælp til digitalisering gennem SMV:Digital. Størstedelen af disse virksomheder har oplevet større produktivitet, øget omsætning, flere ansatte og forøget eksport.

For at opnå de 25.000 i tilskud skal virksomheden investere et tilsvarende beløb, det afregnes dog i interne timer til en fast timetakst. Det vil sige, at virksomheden skal registrere, hvor mange timer de selv bruger på projektet.

Når projektet er gennemført, modtager virksomheden en regning fra den private rådgiver på 25.000 + moms, som skal betales. Derefter anmoder virksomheden om udbetalingen af de 25.000 (uden moms) fra SMV:Digital. Du kan læse mere om SMV:Digital her.

Vi er altid klar til at hjælpe. Gratis indledende rådgivning!

Book et gratis og uforpligtende møde med en uvildig konsulent

Mødet kan foregå hos jer, pr. telefon eller fx via Skype eller Teams.