SMV:Digital – Få 100.000 kr. til privat rådgivning

SMV:Digital

Tilskuddet gennem SMV:Digital er til virksomheder, der har brug for inspiration eller viden i forhold til at komme videre med digital omstilling.
Medit Consult er godkendt SMV:Digital rådgiver.

Klavs Holm, direktør og indehaver, Medit Consult

Kontakt Klavs Holm

Hvem kan ansøge?

Danske SMV’er, det vil sige virksomheder med 2-49 ansatte (virksomheden SKAL have 2 årsværk som minimum) og en omsætning på maksimalt 50 mio. euro, kan ansøge tilskudspuljen.

Som en del af tilskuddet følger en workshop, med inspiration til, hvordan du kan gribe den digitale omstilling an. Deltagelse i workshoppen er en forudsætning for at kunne gøre brug af tilskudsvoucheren til privat rådgivning. Workshoppen afholdes af Erhvervshuset.

SMV:Digital

Tilskuddet via SMV:Digital er til virksomheder, der har brug for inspiration eller viden i forhold til at komme videre med digital omstilling. Medit Consult er godkendt SMV:Digital rådgiver.

Få mere at vide, kontakt direktør Klavs Holm:

Klavs Holm, direktør og indehaver, Medit Consult

Få 100.000 kr. til vækst gennem dit næste digitale projekt

Automatisering, e-handel eller SEO – er din virksomhed klar til fremtidens udfordringer? Søg tilskud på 100.000 kr. via SMV:Digital til privat rådgivning om jeres digitale omstilling.

Vil du styrke din virksomheds vækst og konkurrenceevne gennem digital omstilling, automatisering eller e-handel? Lige nu kan du søge en pulje, der giver din virksomhed et tilskud på 100.000 kr. gennem SMV:Digital. Tilskuddet, hvis det bliver bevilget, er øremærket indkøb af privat rådgivning om digitalisering.

Medit Consult er godkendt SMV:Digital rådgiver og vi har allerede hjulpet mange kunder med at implementere nye digitale løsninger.

Vi kan også hjælpe DIN virksomhed med eksempelvis:

  • Ny hjemmeside
  • Automatisering
  • Opsætning og konfigurering af nyhedsbrev
  • Opsætning af webshop og e-handel
  • Søgemaskineoptimering (SEO)
  • SoMe-kampagne
  • Digital sikkerhed

Vi kan hjælpe med selve ansøgningen, så du blandt andet er sikker på, at den opfylder de formelle krav. og vi kan fungere som din rådgiver under selve projektet, hvis din virksomhed får tilsagn om tilskud.

Kontakt Medit Consult på tlf. 3321 0740 og begynd din vækstrejse i dag.

Medit Consult hjælper virksomheder med e-mail-marketing

Digitalisering giver øget vækst

Det er dokumenteret, at digitalisering styrker virksomheders vækst og konkurrenceevne.

Flere end 3.500 virksomheder har siden 2018 fået økonomisk hjælp til digitalisering gennem SMV:Digital. Størstedelen af disse virksomheder har oplevet større produktivitet, øget omsætning, flere ansatte og forøget eksport.

For at opnå et tilskud fra en af puljerne, skal virksomheden investere et tilsvarende beløb, det afregnes dog i interne timer til en fast timetakst. Det vil sige, at virksomheden skal registrere, hvor mange timer de selv bruger på projektet.

Når projektet er gennemført, modtager virksomheden en regning fra den private rådgiver svarende til tilskuddet + moms, som skal betales. Derefter anmoder virksomheden om udbetalingen af de 100.000 (uden moms) fra SMV:Digital. Du kan læse mere om SMV:Digital her.

Vi er altid klar til at hjælpe. Gratis indledende rådgivning!

Spørgsmål og svar om SMV:Digital

SMV:Digital er tilskudspuljer, der har til formål at fremme digital omstilling, automatisering og udvikling af e-handel i de danske SMV’er.
Tilskudspuljerne åbner på forskellige tidspunkter i løbet af året og tilskudsvoucheren kan variere fra 25.000 kr. til 250.000 kr.

SMV:Digital er en tilskudsordning for små og mellemstore virksomheder (SMV’er) med dansk CVR-nummer.
Der er krav om egen medfinansiering på 50% – enten i form af kontant betaling, egne arbejdstimer eller en blanding af disse.
Der gælder desuden nogle specifikke krav afhængigt af, hvilken tilskudsvoucher du og din virksomhed søger. Ansøgere til tilskud på 25.000 kr. og 50.000 kr. skal fx have minimum 2 årsværk (fuldtidsansatte).

Du kan søge om tilskud gennem SMV:Digital til projekter, der styrker virksomhedens vækst ved hjælp af digital omstilling og e-handel.

Pulje med tilskud til rådgivning på 100.000 kr.: Mandag d. 10. oktober 2022.

Ja, du kan søge om tilskud gennem SMV:Digital lige så mange gange du vil.

SMV:Digital stiller krav om, at virksomheden skal medfinansiere minimum tilsvare det modtagne tilskud. Medfinansiering kan være i form af kontanter, via virksomhedens egne timer, eller en kombination af disse to.

Digitalisering har en positiv indvirkning på SMV-virksomhedernes vækst, omsætning og medarbejdertilfreds. Det konkluderer Erhvervsstyrelsens Årsrapport 2021.
Her kan man også læse, at SMV:Digital desuden har bidraget til en mere grøn og bæredygtig omstilling for omkring halvdelen af virksomhederne. I alt har mere end 3.500 danske SMV’er modtaget støtte gennem SMV:Digital.

Alle tilskud bliver udbetalt, når projekterne er gennemført og programmets administrator (det lokale Erhvervshus) har modtaget og godkendt dokumentation for de afholdte støtteberettigede udgifter foruden en faglig afrapportering.

Book et gratis og uforpligtende møde med en uvildig konsulent

Mødet kan foregå hos jer, pr. telefon eller fx via Skype eller Teams.