Om Medit Consult

Medit Consult er en uvildig konsulentvirksomhed, der blev etableret i år 2000 med speciale i publicering og mediegrafisk produktion og med den klare ambition at gøre en forskel for vores kunder og for den mediegrafiske branche.

Målet er at fungere som den mediegrafiske branches videns- og kompetencecenter og vi har konstant fokus på at skabe optimale løsninger for vore kunder i samspillet mellem forretning, proces og teknologi.

Vores ydelser er solidt forankret i faglig kompetence, professionelle metoder og en overordentlig stor erfaringsmasse. Lige så vigtigt er imidlertid, at vi er drevet af engagement, nysgerrighed og vilje - egenskaber vi bringer ind i ethvert projekt, stort som småt.

 

Vore kunder er forlag, mediehuse, grafiske produktionsvirksomheder, brandowners, offentlige virksomheder, reklame- og designbureauer, etc. med hvem vi gerne indgår forpligtende partnerskaber. Det sikrer et langsigtet parløb, hvor vi bidrager til at udfordre vore kunders holdninger og tilføre viden til deres beslutninger.

 

Medit Consults konsulenter er alle uddannede fagfolk med sammenlagt mange års praktisk erfaring. Ekspertviden og - kompetence på alle væsentlige områder, gør det os til en stærk samarbejdspartner.

© Medit Consult

 

Sankt Knuds Vej 21

1903 Frederiksberg C

 

Tel. +45 3321 0740

mail@meditconsult.dk

 

CVR.: DK-32438563

Social

Centrum Grafisk Færdiggørelse A/S

opkøb af Sandersen A/S...