Vi tilbyder

Interim management

Alle gode resultater starter og slutter ved en god ledelse. Uden en god ledelse der kan sætte kursen og styre projektet/virksomheden sikkert, skabes ingen resultater.

 

Men ofte kan en virksomhed stå i en situation uden den rette person til en væsentlig ledelsespost, f.eks. i forbindelse med afsked, omstruktureringer, initiering af nye projekter - eller simpelthen fordi der er behov for at gøre en særlig indsats på eet eller flere områder i en periode.

 

Den rette person til posten kan imidlertid være svær at finde og tager tid at indkøre. Ligeledes kan ledelsesbehovet være af kortperiodisk art og af mindre omfang end fuld tid, hvorfor en ny fastansættelse ikke altid er den bedste løsning.

 

En interim management aftale med Medit Consult kan være løsningen.

 

Kort fortalt er en interim-management aftale, at betragte som en fuld- eller deltidsansættelse, hvor vi varetager en konkret funktion eller opgave – men skriver faktura, i stedet for lønansættelse. Med de fordele det giver dig i forhold til at du ikke har omkostninger til vores uddannelse, sygdom, ferier o.l, eller er underlagt arbejdsmarkedsregulerede opsigelsesvarsler e.a.

 

Står du f.eks. akut og mangler en kompetent prepresschef, kvalitetschef eller produktionschef, en projektleder til et forretningskritisk projekt - eller på anden vis et ekstra hovede, arme og ben i ledelsen - så tag en fortrolig dialog med os.

 

Eksempler på tidligere indgåede aftaler:

 

Interim IT-chef

Længerevarende interim-aftale i koncernlignende organisation, hvor vi varetog opgaven som IT-chef med faste ugentlige dage.

 

Interim projektchef

Projektbaseret interim-ansættelse på stort internationalt udviklingsprojekt for en brandowner, hvor vi indgik som del af det interne projektteamet.

 

Interim prepresschef

Længerevarende interim-aftale som prepresschef med teknisk ansvar i en produktions- eller marketingafdeling.

 

Interim direktør

Kortvarig interim-ansættelse som direktør i en mediegrafisk virksomhed i forbindelse med generationsskifte.

Kompetent funktionschef

?

En interim managementaftale tilpasses altid i sin form, indhold og afregning, så den passer bedst muligt til jeres situation og behov.

Aftaler indgås for kortere eller længere perioder, fra få timer til mere end fuld tid, og bliver individuelt aftalt med afsæt i een af nedenstående modeller.

 

Fast tidsaftale

Er en optimal løsning, hvis der er et konkret behov for en fuldtids- eller deltids interim manager i en ofte længere periode, der fx skal være fysisk i jeres virksomhed to faste dage om ugen e.l. Sådanne aftaler indgåes med afsæt i et fast månedshonorar.

 

Projektaftale

Er en optimal løsning, hvor der er tale om et konkret projekt der skal eksekveres, som f.eks.  at implementere et kvalitetsledelses-system i en organisation. Sådanne aftaler indgåes med afsæt i en fast samlet projektpris eller rammeaftale, med et klart defineret mål for projektet.

 

Ad hoc

Er den optimale løsning, hvis målet ikke på forkant er veldefineret og ressourcebehovet ukendt. Det kunne fx være at indgå som en del at et team til at aflaste ved spidsbelastninger.

Sådanne aftaler indgåes med afsæt i en timebaseret rammeaftale eller klippekortordning.

 

Kontakt os

Kontakt os for en uforpligtende og fortrolig dialog om hvorledes du kan opnå resultater og udbytte gennem en interim management aftale med os.

© Medit Consult

 

Sankt Knuds Vej 21

1903 Frederiksberg C

 

Tel. +45 3321 0740

mail@meditconsult.dk

 

CVR.: DK-32438563

Social